Mono Szett – Mitsubishi klíma [HR széria, 5kW]

Mitsubishi Mono szett – Az MSZ-HR széria

A Mitsubishi klímák között az MSZ-HR széria a belépő szint. Ez persze Mitsubishi Electricnek köszönhetően továbbra is egy erős középmezőnyt képvisel a klímakészülékek között. A belépő szint valójában az árára igaz. A HR széria tehát egy középszint a Mitsubishi klímák között, de árban belépőszintet képvisel… Bővebben

499000 Ft

Részletes adatok

Leírás

Mitsubishi Mono szett – Az MSZ-HR széria

Kezdjük az alapoknál

A Mitsubishi klímák között az MSZ-HR széria a belépő szint. Ez persze Mitsubishi Electricnek köszönhetően továbbra is egy erős középmezőnyt képvisel a klímakészülékek között. A belépő szint valójában az árára igaz. A HR széria tehát egy középszint a Mitsubishi klímák között, de árban belépőszintet képvisel.

Méreteit tekintve relatív kompakt. A Mitsubishi HR széria klímakészülékei 83,8 cm hosszúak, 28 cm magasak és 22,8 cm mélyek. Wi-Fi kapcsolattal és applikációval is rendelkeznek. Bár a távirányítója nem olyan stílusos mint például az EF vagy LN szériáknál, de ugyanolyan funkciógazdag.

Funkcióit tekintve megtalálhatóak például a már említett Wi-Fi kapcsolat, az időzítő, az automata ventilátor állítás, a lamellák állításának lehetősége is. Minden modell A++ hűtési, A+ fűtési energiatakarékos osztályba tartozik.

 

További információk

Fő típusa

Mono szett

Beltéri típus

Oldalfali

Minőségi szint

Közepes szint

Beltéri teljesítmény

5 kW

Színek:

Fehér

Kérem válasszon egy beltéri egységet. ->