Fizetési információ

Banki átutalás

A termék ellenértékét – amennyiben beszerelési szolgáltatást nem kért – banki átutalással is rendezheti. A megrendelés véglegesítése után az ön által előzőleg megadott elektronikus levelezési címre (e-mail) küldjük meg a banki átutalással kapcsolatot lépéseket.

Szerepelni fog az e-mailben a megrendelt termék ára, neve, ezentúl a számlaszámunk is. A termék összekészítését, szállítását akkor kezdjük, ha beérkezett számlánkra az ellenérték.

Helyszíni fizetés (beüzemelésnél)

Ezen fizetési lehetőség abban az esetben választható, ha Ön a megrendelt termék mellé beszerelési, beüzemelési szolgáltatást is rendelt. Ebben az esetben a termék ára nem tartalmazza a beüzemeléssel, szereléssel járó költségeket, munkadíjat.

Amennyiben Ön ezen szolgáltatásunkkal rendel klímakészüléket, akkor minden esetben 2-5 munkanapon belül felvesszük önnel a kapcsolatot. A kapcsolatfelvétel folyamán egyeztetjük hogy pontosan hol és milyen feltételekkel kell a beüzemelést elvégeznünk. Ezután tudunk önnek egy árajánlatot adni erre a beüzemelési, szerelési szolgáltatásra.

Amennyiben Ön az egyeztetés után mégsem kéri a szolgáltatást, csak a terméket, akkor Banki utalással (és annak feltételeivel) tudja rendezni a termék ellenértékét.

Amennyiben megfelel a szolgáltatásra adott árajánlat, akkor a készüléket, és a szerelést egyben a megbízás után kell kifizetni a helyszínen.

Részletfizetés, fizetési kapus fizetés, utánvétes fizetés.

Jelenleg nem tudunk fizetési kapus fizetést í, illetve utánvétes fizetést biztosítani.

Részletfizetésre nincs lehetőség, sem egyedi termékmegrendelésnél, sem szolgáltatással egybekötött rendelésnél.

Kérem válasszon egy beltéri egységet. ->