Beüzemelés menete

Nálunk vásárolt klímákat akár beüzemeléssel együtt is megrendelheti. Az alábbiakban ennek menetéről olvashat.

1. Megrendelés

Ön a webáruházunkban bármely Mitsubishi klímakészüléket megrendelheti. A megrendelés szinte utolsó lépésénél tudja (kötelező) megadni, hogy beüzemeléssel avagy anélkül kéri az adott klímaberendezést.

Amennyiben önnek nincs szüksége beszerelésre, akkor a megrendelés szállítási infói közül válassza azt amelyik nem a beüzemeléssel együtt értendő. Így ön megkapja a Mitsubishi klímaberendezést, de a szerelésről nem gondoskodunk. Ha ön mégiscsak kérné a beüzemelési szolgáltatást, kérem írjon vagy hívjon, hivatkozva a megrendelés számára, melyet e-mailen keresztül előzetesen megkapott.

Amennyiben ön a beüzemeléssel együtt kéri a terméket, akkor pár, általában 2-6 munkanapon belül felvesszük önnel a kapcsolatot.

Nagyon fontos kiemelni, hogy a klímakészülékek ára, sosem tartalmazza a beüzemelési díjat.

2. Beüzemeléssel kért klímaberendezés

Ha Ön beüzemeléssel együtt kérte a Mitsubishi klímakészüléket, akkor fel fogjuk venni önnel a kapcsolatot. A kapcsolatfelvétel telefonon keresztül történik. Amennyiben önnek nem megfelelő az időpont visszahívjuk. Az egyeztetéskor megbeszéljük a beüzemeléshez kapcsolódó szükséges munkafolyamatokat, munkálatokat, de természetesen az Ön igényeihez szabva. Ezután a munkadíjra adunk egy árajánlatot. 
 
Ön ezen a ponton még mindig mondhatja, hogy nem kéri a beüzemelési szolgáltatást, csak a klímakészüléket. Ebben az esetben megbeszéljük a szállítás módját, és annak plusz díját.
 

3. Elérhetetlenség esetén

Rendkívül rugalmasak, és türelmesek vagyunk nemcsak meglévő de leendő ügyfeleinkkel is egyaránt. Épp ezért többször is megpróbáljuk felvenni önnel a kapcsolatot. Viszont érthető okokból nem tudjuk az olyan beüzemeléssel kért megrendeléseket tovább tartani, mint 2 hét melyek esetében a megrendelő egyetlen kapcsolati úton sem elérhető, vagy megkeresésünket ignorálja.
 
Rendszerünk az elérhetetlenség okán a megrendeléstől számított 2 hét múlva törli a megrendelést. A törlés végleges. A törlésről üzenetet küldünk önnek, viszont ha az e-mail is elérhetetlen akkor nem vállalunk felelősséget az ebből keletkező kellemetlenségekért. Az ön kapcsolattartási adatainak helyességéért, mi nem vállalunk felelősséget.
 
Köszönjük a megrendelését!
Kérem válasszon egy beltéri egységet. ->